top of page
image3.jpeg

Werkwijze

In eerste instantie wordt er een kennismakingsgesprek gepland, in persoon of on-line, waarna besloten kan worden of kunstzinnige therapie de juiste weg vooruit is.

 

 

Hoe ziet de sessie eruit?

De sessie vindt plaats in een confidentiële ruimte op een vast tijdstip, wekelijks of soms vaker, gedurende 50 minuten.

Soms zullen klanten praten, soms maken ze alleen kunst, soms gebruiken ze een combinatie van taal en kunst. Er is geen sprake van ‘goed’ of ‘fout’, maar meer, onder professionele begeleiding, een eigen weg vinden om op een veilige manier gevoelens te onderzoeken en te begrijpen. Op die manier ontwikkelt zich een persoonlijke sessie structuur die t beste bij de klant past.

 

Mijn werkwijze

In mijn werk als therapeute put ik uit  Jungian - en psychodynamische theorieën en benaderingen waarbij de relatie tussen klant en therapeut centraal staat en er ook plaats wordt gemaakt voor droomwerk en metaforen. Hechtingstheorie en ontwikkelingspsychologie staan ook centraal in mijn denk- en werkwijzen.

Als psychotherapeut schrijf ik geen medicijnen voor.

Praktische Informatie

Mijn praktijk is geopend van dinsdag tot en met donderdag tot 19.00 uur en op vrijdag tot 16.00 uur. Sessies kunnen ook in de vroege avond vallen indien gewenst.

 

Ik ben telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en vrijdag van 09.00 – 14.00 uur op 06-19255917.

 

Vergoedingen:

Verschillende verzekeraars vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. In de meeste gevallen is een aanvullende verzekering vereist. Lees hier uw polis op na. Een verwijzing van de huisarts is in dat geval meestal nodig.

 

Kosten:

Volwassenen en kinderen (50 minuten) € 75

Kennismakingsgesprek (Intake) € 50

Online sessies (50 minuten) € 75

Telefoon consultatie € 10 per 10 minuten

Interim oudervergaderingen € 50 per uur

 

Groep therapie is afhankelijk van de caseload.

 

Voor mijn Algemene Voorwaarden, kunt u hier klikken

 

Betalingen

De rekening wordt aan het begin van de maand verstuurd en dient vooraf betaald te worden of kan met pinpas of contant worden betaald aan het begin van de eerste sessie van elke maand.

Geheimhoudingsplicht

In t kader van de nieuwe wet AVG vindt u hier mijn geheimhouding structuur.

image4.jpeg
My Approach
bottom of page